close
تبلیغات
مهاجرت تضمینی به استرالیا
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت به استرالیا

بازدید : 28
سه شنبه 16 مرداد 1397 زمان : 9:22

استرالیا کشوری است با جمعیت حدود ۱۵میلیون نفر که شهرهای سیدنی با ۴۳۰۰, ملبورن با ۳۷۰۰ , بریزبن با ۱۸۰۰ هزار نفر و کامبرا با ۱ میلیون نفر جمعیت به ترتیب پرجمعیت ترین شهرهای استرالیا میباشند.کشوری توسعه یافته در نیمکره ی جنوبی که سیزدهمین کشور صنعتی دنیا حساب میشود.استرالیا همه ساله ۱۲۰۰۰۰ هزار مهاجر از طریق تخصص کاری سرمایه گذاری و تحصیل جذب میکند.

ما می دانیم که انتخاب مهاجرت یک تصمیم بزرگ است و شما فقط می خواهید یک بارتصمیم بگیرید!مهاجرت تضمینی به استرالیا چیزیست که به آن نیاز دارید.

در هنگام انتخاب یک آژانس مهاجرت چندین مورد وجود دارد. بسیاری از مردم به ما می گویند که عوامل مانند سطح تجربه و هزینه های تعیین شده مهم هستند اما بیشتر آنها می خواهند مهاجرت “امن و مطمئن” داشته باشند. شما باید اطمینان داشته باشید که آژانس مهاجرت شما همه چیز را در اختیار شما می گذارد تا نتیجه ی موفقیت آمیزی برای شما به دست آید.


لیست مشاغل مورد نیاز را چک کنید

اگر شغل شما در لیست مشاغل موجود نیست گرفتن ویزا از طریق ویزای مهارت غیر ممکن است و بهتر است شما به فکر یک کشور دیگر و یا یک نوع دیگری از ویزا باشید.

آمادگی فرهنگی‌

استرالیا و ایران از لحاظ فرهنگی‌ با هم تفاوتهای زیادی دارند. پس حتما قبل از اقدام برای مهاجرت از اینکه میتوانید با شرایط جدید کنار بیایید اطمینان حاصل کنید.

آمادگی مالی

خوب میدانید که با دست خالی هیچ کاری نمیتوان انجام داد…

به قول قدیمی ها بی مایه فطیر است.

شرایط استرالیا برای تخصص کاری

  1. سنّ:حداکثر سنّ ۴۵ سال می‌باشد اما برای به دست آوردن ۱۲۰ امتیاز شما باید زیر ۳۵ سال داشته باشید.البته هرچه جوانتر باشید شانس بیشتری دارید.

امتیاز

سن

۳۰امتیاز ۲۴ تا ۳۲ سال
۲۵ امتیاز ۳۲ تا ۳۹
۱۵ امتیاز ۴۰ تا ۴۴
  1. تحصیلات و حرفه

    : مهندسین، افراد فنی‌ حرفه‌ای (لوله کش گاز و آب – کاشی کار-خدمات فنی و برق)، متخصصین و پرستاران.بیشترین شانس برای اخذ ویزای دائم را دارند.

امتیاز

تحصیلات

۱۰ امتیاز دیپلم
۱۵ امتیاز لیسانس یا فوق لیسانس
۲۰ امتیاز دکترا
  1. زبان:اگر مدرک زبانی معادل با جدول زیر دارید که کار خودتان و ما را آسان کرده اید اما اگر مدرک زبان ندارید اصلا نگران نباشید این قسمت تخصص ماست…میتوانید با خیال راحت انرا به ما بسپارید…
    کافی است فرم درخواست مدرک تافل را برای ما پر کنید.
  2. TOEFL-REGISTRATION

    فرم ثبت نام اخذ تضمینی مدرک تافل

۶ ILETS ۶ ILETS ۶ ILETS ۶ ILETS بدون امتیاز
۷ ILETS ۷ ILETS ۷ ILETS ۷ ILETS ۱۰ امتیاز
۸ ILETS ۸ ILETS ۸ ILETS ۸ ILETS ۲۰ امتیاز

۴٫حداقل ۳ سال سابقه کار: هر چند در بوکلت ۶ نوشته شده حداقل ۱ سال سابقه کار لازم است اما شما اگر نتوانید ۱۰ امتیاز سابقه کار را کسب کنید با مشکل کمبود امتیاز مواجه خواهید شد.

امتیاز سابقه
۱۵ امتیاز سابقه کار بالای ۸ سال
۱۰ امتیاز سابقه کار بالای ۶ سال
۵ امتیاز سابقه کار بالای ۴ سال

که شامل سه بخش مهم است :

  1. برنامه‌ریزی مالی

  2. برنامه ریزی زمانی‌

  3. برنامه‌ ریزی برای تقویت زبان انگلیسی

    این بخش شامل دو مرحله میشود

    1. هنگامی که مدارک تحصیلی‌ و سوابق کاری خود را آماده ارسال می‌نمایید.
    2. هنگامی که مدارک تکمیلی شامل مدارک قید شده در بند ۱ نیز می‌باشد را به اداره مهاجرت استرالیا ارسال می‌کنید.اگر تصمیمتان جدی است یا حد اقل میخواهید از شرایط و امتیازتان مطلع شوید کافی است فرم بررسی امتیاز مهاجرت استرالیا را برای ما پر کنید.
      فرم ثبت نام بررسی امتیاز مهاجرت

      فرم بررسی امتیاز مهاجرت استرالیا

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 13
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 14
  • بازدید ماه : 41
  • بازدید سال : 385
  • بازدید کلی : 385
  • کدهای اختصاصی