close
تبلیغات
الزامات عمومی ویزای دانشجویی استرالیا
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت به استرالیا

بازدید : 5
شنبه 14 مهر 1397 زمان : 9:49

الزامات عمومی ویزای دانشجویی استرالیا 2018

الزامات عمومی و عرفی وجود دارد که دانشجویان بین المللی باید این شرایط را برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا دارا باشند.
این الزامات شامل موارد زیر میباشد:

  • از سلامت کامل جسمانی برخوردار باشید.
  • سلامت کامل شخصیتی
  • پوشش بهداشتی دانشجویان از خارج از کشور (OHSC)
  • توان پرداخت هزینه های امور دولتی استرالیا
  • امکانات نگهداری،اقامت و رفاه عمومی برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال
  • ظرفیت شما برای پرداخت هزینه های سفر،هزینه های تحصیل و هزینه های زندگی و اعضای خانواده شما در طول مدت اقامت شما

هزینه درخواست پایه ۵۵۰ دلار اترالیا (AUD) برای اکثر درخواست های ویزا اعمال میشود.علاوه بر این،
ممکن است هزینه های درگیر مربوط به درخواست ویزای شما مانند هزنیه های معاینات پزشکی،
چک های پلیس و ترجمه اسناد به زبان انگلیسی (در صورت لزوم) همراه باشد.

درخواست ویزای دانشجویی استرالیا

برای درخواست ویزای دانشجویی استرالیا شما باید پس از تایید (ECE) ثبت نام خود درخواست دهید.
برنامه های کابردی معمولا به صورت آنلاین ارائه می شوند،اگرچه ان امکان وجود دارد،
از طریق پست یا شخصا در دفتر ویزای دانشجویی استرالیا خود به طور مستقیما درخواست دهید.
میزان مدارک مورد نیاز برای ارائه درخواست شما بستگی به کشور میدا و ارائه دهنده آموزش در نظر گرفته شده دارد.
وب سایت DIBP لیستی از شواهد مورد نیاز در اختیار شما میگذارد.
چک لیست ویزای دانشوجویی استرالیا :

  • درخواست تکمیل شده اخذ ویزای داشنجویی استرالیا (۱۵۷A)
  • پرداخت هزینه ویزا
  • کپی پاسپورت
  • سرمایه کافی – شواهد (اسناد بانکی و غیره)
  • بیمه درمانی
  • نمره آزمون انگلیسی
  • بررسی سابقه کیفری
  • ۴x عکس گذرنامه

درخواست ویزا تقریبا به طور متوسط ۴ هفته در مراحل پردازش طول میکشد.

اقامت دانشجو در استرالیا

پس از اینکه ویزای خود را دریافت کردید،
می توانید ۹۰ روز قبل از تاریخ شروع دوره خود وارد کشور استرالیا بشوید.
همسر شما در استرالیا به عنوان وابسته به ویزای دانشجویی با شما همراه باشد.
شما باید ثابت کنید که شما حداقل ۱۲ ماه در ارتباط واقعی و انحصاری با همسر خود بوده اید.
اگر والدین یا سرپرست قانونی یک فرد زیر ۱۸ سال که در استرالیا تحصیل میکند،هستید.
می توانید ببه عنوان یک سرپرست برای یک دانشجو برای ویزای دانشجویی درخواست دهید.
سرپرست دانشجو میتواند در طول دوره کودک خود در استرالیا زندگی کند و یا تا زمانی که که کودک ۱۸ سالگی برسد.
همچنین ممکن است شرایط استثنایی وجود داشه باشد که در آن دانشجو بالای ۱۸ سال ممکن است به دلیل دینی یا فرهنگی،
سرپرست باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درخواست ویزای دانشجویی و دیگر اطلاعات درباره ی انواع ویزا و مهاجرت به استرالیا صفحات مشاوره ما را مطالعه فرمایید و یا با وکلای ما تماس بگیرید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 20
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 21
  • بازدید ماه : 48
  • بازدید سال : 392
  • بازدید کلی : 392
  • کدهای اختصاصی