close
تبلیغات
اخذ ویزای تجاری استرالیا
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت به استرالیا

بازدید : 5
دوشنبه 26 شهريور 1397 زمان : 10:25

شرایط اخذ ویزای تجاری استرالیا

در صورتی واجد شرایط اخذ ویزای تجاری استرالیا میشوید،اگر شما :

کسب و کار خود را خارج از کشور به ثبت رسانده باشید،
دارایی شخصی شما حداقل ۱٫۵ میلیون دلار باشد
و گردش مالی شما سالانه حداقل ۳ میلیون دلار و یا حداقل ۱ میلیون دلار برای توسعه ایده کسب و کار خود در استرالیا سرمایه گذاری کنید.
جریان سرمایه گذارانی که می خواهند در استرالیا سرمایه گذاری کنند،
حداقل ۱٫۵ میلیون دلار و ۲ سال فعالیت تجاری و سرمایه گذاری در استرالیا است.
متقاضیان باید به طور معمول برای این ویزا ۵۵ ساله و یا کمتر باشند،
اما اگر شرایط کسب و کار پیشنهادی به شدت به نفع اقتصاد و دولت منطقه باشد،
نیاز به سن ممکن است با اختیار کشور تعیین شود.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد قانون های مهاجرت به استرالیا و درخواست ویزای تجاری استرالیا لطفا با ما تماس بگیرید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 14
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15
  • بازدید ماه : 42
  • بازدید سال : 386
  • بازدید کلی : 386
  • کدهای اختصاصی