close
تبلیغات
شرایط درخواست دهنده ویزا
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت به استرالیا

بازدید : 9
شنبه 3 شهريور 1397 زمان : 10:21

شرایط درخواست دهنده ویزا

۱- باید دعوتنامه داشته باشید.

۲- سن شما زیر ۵۰سال باشد.

۳- شغلی انتخاب نمایید که در لیست مشاغل این ویزا وجود دارد (لیست این مشاغل در پایان این مطلب موجود می باشد) و شما مهارت مرد نیاز آن را دارید.

۴- مهارت شما از طریق سازمان مربوط به آن سنجیده و تایید شود.

۵- دانش زبان انگلیسی کافی داشته باشید.

۶- حداقل امتیاز شما باید ۶۰ باشد.

۷- از لحاظ سلامت تایید شده باشید.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر درباره روش های مهاجرت به استرالیا با ما در ارتباط باشید و مقاله مهاجرت به استرالیا را مطالعه فرمایید.

امکانات ویزای کار استرالیا

با داشتن ویزای کار استرالیا شما می توانید به مدت ۵ سال در استرالیا زندگی و کار کنید و به طور مالتیپل ورود و خروج داشته باشید. برای درخواست دوباره و تمدید ویزا کافیست فقط ۲ سال در استرالیا باشید ولی شما می توانید ۴ سال متوالی در این کشور زندگی کنید و واجد شرایط شهروندی شوید. البته در صورتی که علاقه ای به شهروندی ندارید، قبل از پایان ۵ سال، برای ورود و خروج برای ویزای بازگشت اقدام نمایید. از شرایط دیگر دریافت ویزای بازگشت این است که شما باید ثابت کنید به مدت ۲ سال کاملا پایبند به قوانین استرالیا در این کشور زندگی کرده اید و یا اینکه وابستگی های شخصی، فرهنگی و کاری در استرالیا دارید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 9
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 10
  • بازدید ماه : 37
  • بازدید سال : 381
  • بازدید کلی : 381
  • کدهای اختصاصی