close
تبلیغات
شرایط سلامت برای اخذ این ویزا استرالیا
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت به استرالیا

بازدید : 6
يکشنبه 28 مرداد 1397 زمان : 10:22

شرایط سلامت برای اخذ این ویزا

اگر شما قصد دارید برای ویزای توریستی استرالیا که بیشتر از ۳ ماه اعتبار دارند، اقدام نمایید احتمالا مجبور به انجام معاینه پزشکی خواهید شد. این معاینه می تواند یک عکس برداری ساده از قفسه سینه و یا یک معاینه کامل بدنی باشد. به خاطر داشته باشید که هزینه های معاینه پزشکی به عهده خود شخص می باشد.
البته در صورتی که هریک از شرایط زیر شامل حال شما شود، بدون توجه به مدت زمان سفر، انجام معاینه پزشکی الزامی خواهد بود:

  • در صورتی که احتمال مراجعه شما به بیمارستان بالا باشد مثلا در صورت بارداری .
  • در صورتی که احتمال حضور شما در مدرسه و یا مهد کودک به خاطر داشتن کودک خردسال بالا باشد.
  • در صورتی که وضعیت شما با قوانین سلامت استرالیا هماهنگ نباشد.
  • در صورتی که سن شما بالای ۷۵ سال باشد.
  • در صورتی که شما علائم بیماری داشته باشید.

گواهی حسن رفتار

در صورتی که شما قصد دارید بیشتر از ۶ ماه در استرالیا حضور داشته باشید، احتمال اینکه دولت این کشور گواهی حسن رفتار از شما بخواهد بالاست. در واقع شما مجبور به ارائه مدرک عدم سو پیشینه از هر کشوری که در طول ۱۰ سال اخیر بیشتر از ۱۲ ماه در آن حضور داشتید، خواهید شد.
افراد زیر ۱۶ سال نیازی به ارائه این گواهی نخواهند داشت.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 16
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17
  • بازدید ماه : 44
  • بازدید سال : 388
  • بازدید کلی : 388
  • کدهای اختصاصی