close
تبلیغات
تمدید ویزای توریستی استرالیا
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت به استرالیا

بازدید : 13
دوشنبه 22 مرداد 1397 زمان : 9:34

تمدید ویزای توریستی استرالیا

در صورتی که شما در سیدنی باشید امکان تمدید ویزای توریستی زیر گروه ۶۰۰ وجود دارد. البته برای این کار شما باید ۲ هفته قبل از منقضی شدن ویزای کنونی خود اقدام نمایید. شرایط دریافت ویزای جدید:

  • داشتن یک ویزای معتبر استرالیایی مانند ای تی ای، ای ویزیتور و یا ویزای توریستی.
  • داشتن تمامی شرایط مورد نیاز برای ویزای جدید.
  • تمدید ویزا با هدف گردشگری و نه کاری.
  • نداشتن وضعیت ” ۸۵۰۳” (No Further Stay) بر روی ویزای کنونی

در صورت مخالفت با درخواست شما برای تمدید ویزای توریستی استرالیا ، شما مجبور به ترک استرالیا قبل از زمان اعتبار ویزای کنونی خواهید شد. اما اگر بعد از منقضی شدن ویزای کنونی، پاسخی در رابطه با درخواست تمدید دریافت نکردید، تا زمان دریافت پاسخ مجبور به ماندن در استرالیا خواهید شد. اگر در زمان درخواست تمدید ویزا در خاک استرالیا حضور داشته باشید و قبل از دریافت پاسخ قصد ابطال درخواست کنید، تا ۲۸ روز بعد از تاریخ ابطال مجبور به ترک کشور می شوید مگر اینکه ویزای کنونی شما همچنان معتبر باشد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 28
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 29
  • بازدید ماه : 56
  • بازدید سال : 400
  • بازدید کلی : 400
  • کدهای اختصاصی