close
تبلیغات
مهاجرت به استرالیا
close
تبلیغات
ثبت لینک و بنر در اینجا
loading...
YourAds Here YourAds Here

مهاجرت به استرالیا

بازدید : 7
سه شنبه 1 آبان 1397 زمان : 9:58

بازدید : 3
سه شنبه 17 مهر 1397 زمان : 9:22

بازدید : 5
شنبه 14 مهر 1397 زمان : 9:49

الزامات عمومی ویزای دانشجویی استرالیا 2018

الزامات عمومی و عرفی وجود دارد که دانشجویان بین المللی باید این شرایط را برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا دارا باشند.
این الزامات شامل موارد زیر میباشد:

  • از سلامت کامل جسمانی برخوردار باشید.
  • سلامت کامل شخصیتی
  • پوشش بهداشتی دانشجویان از خارج از کشور (OHSC)
  • توان پرداخت هزینه های امور دولتی استرالیا
  • امکانات نگهداری،اقامت و رفاه عمومی برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال
  • ظرفیت شما برای پرداخت هزینه های سفر،هزینه های تحصیل و هزینه های زندگی و اعضای خانواده شما در طول مدت اقامت شما

هزینه درخواست پایه ۵۵۰ دلار اترالیا (AUD) برای اکثر درخواست های ویزا اعمال میشود.علاوه بر این،
ممکن است هزینه های درگیر مربوط به درخواست ویزای شما مانند هزنیه های معاینات پزشکی،
چک های پلیس و ترجمه اسناد به زبان انگلیسی (در صورت لزوم) همراه باشد.

درخواست ویزای دانشجویی استرالیا

برای درخواست ویزای دانشجویی استرالیا شما باید پس از تایید (ECE) ثبت نام خود درخواست دهید.
برنامه های کابردی معمولا به صورت آنلاین ارائه می شوند،اگرچه ان امکان وجود دارد،
از طریق پست یا شخصا در دفتر ویزای دانشجویی استرالیا خود به طور مستقیما درخواست دهید.
میزان مدارک مورد نیاز برای ارائه درخواست شما بستگی به کشور میدا و ارائه دهنده آموزش در نظر گرفته شده دارد.
وب سایت DIBP لیستی از شواهد مورد نیاز در اختیار شما میگذارد.
چک لیست ویزای دانشوجویی استرالیا :

  • درخواست تکمیل شده اخذ ویزای داشنجویی استرالیا (۱۵۷A)
  • پرداخت هزینه ویزا
  • کپی پاسپورت
  • سرمایه کافی – شواهد (اسناد بانکی و غیره)
  • بیمه درمانی
  • نمره آزمون انگلیسی
  • بررسی سابقه کیفری
  • ۴x عکس گذرنامه

درخواست ویزا تقریبا به طور متوسط ۴ هفته در مراحل پردازش طول میکشد.

اقامت دانشجو در استرالیا

پس از اینکه ویزای خود را دریافت کردید،
می توانید ۹۰ روز قبل از تاریخ شروع دوره خود وارد کشور استرالیا بشوید.
همسر شما در استرالیا به عنوان وابسته به ویزای دانشجویی با شما همراه باشد.
شما باید ثابت کنید که شما حداقل ۱۲ ماه در ارتباط واقعی و انحصاری با همسر خود بوده اید.
اگر والدین یا سرپرست قانونی یک فرد زیر ۱۸ سال که در استرالیا تحصیل میکند،هستید.
می توانید ببه عنوان یک سرپرست برای یک دانشجو برای ویزای دانشجویی درخواست دهید.
سرپرست دانشجو میتواند در طول دوره کودک خود در استرالیا زندگی کند و یا تا زمانی که که کودک ۱۸ سالگی برسد.
همچنین ممکن است شرایط استثنایی وجود داشه باشد که در آن دانشجو بالای ۱۸ سال ممکن است به دلیل دینی یا فرهنگی،
سرپرست باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درخواست ویزای دانشجویی و دیگر اطلاعات درباره ی انواع ویزا و مهاجرت به استرالیا صفحات مشاوره ما را مطالعه فرمایید و یا با وکلای ما تماس بگیرید.

بازدید : 11
شنبه 7 مهر 1397 زمان : 9:43

ویزای دانشجویی استرالیا (زیرگروه ۵۰۰)

اخذ ویزای دانشجویی استرالیا؛ استرالیا محل خوبی برای تحصیل است.
ویزای دانشجویی استرالیا دوره هایی با کیفیتی بالا،
یک شیوه زندگی فوق العاده و محیطی مناسب برای پذیرایی برای دانشجویان بین المللی فراهم می کند.
هنگامی که شما در این دوره ها پذیرفته شدید،قدم بعدی باید ویزای دانشجویی استرالیا خود را سازماندهی کنید.
قبل از اینکه برای ویزای دانشجویی استرالیا درخواست دهید،
باید با وزرات مهاجرت و حفاظت مرزی(DIBP) یا نزدیک ترین دفتر ویزای استرالیا تماس بگیرید
تا بتوانید اطلاعاتی در مورد شرایط دریافت ویزای دانشجویی خود،نحوه ی درخواست و مدرک مورد نیاز دریافت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درخواست ویزای دانشجویی و دیگر اطلاعات درباره ی انواع ویزا و مهاجرت به استرالیا صفحات مشاوره ما را مطالعه فرمایید و یا با وکلای ما تماس بگیرید.

روند ویزای دانشجویی استرالیا ممکن است کمی پیچیده باشد،به ویژه که شرایط ویزا برای ملیت شما متفاوت از دیگر کشورهاست.
به همین دلیل برآورد دقیق از آنچه شما باید انجام دهید برای دریافت ویزا خود را از جمله هزینه ها،
زمان انتظار و روند درخواست متغییر است.
برخی از رشته محبوب ترین رشته های که مورد توجه قرار می گیرند:

  • مدرک کارشناسی ارشد بازاریابی در استرالیا
  • مدرک کارشناسی ارشد پرستاری در استرالیا
  • مدرک کارشناسی ارشد علوم اطلاعات در استرالیا
  • مدرک کارشناسی ارشد مدیریت در استرالیا
  • مدرک کارشناسی ارشد معماری در استرالیا

بازدید : 4
يکشنبه 1 مهر 1397 زمان : 9:48

حق بیمه سرمایه گذاران

سرمایه گذارانی که حق بیمه سرمایه گذاری را می خواهند،
باید حداقل ۱۵ میلیون دلار را در یک موسسه حقوقی مطابق با قوانین سرمایه گذاری استرالیا سرمایه گذاری کنند و پس از دوره ی ویزای موقت خود،
فعالیت تجاری و یا سرمایه گذاری در استرالیا را ادامه دهند.

اطلاعات بیشتر، کمک و مشاوره

تیم خدمات مهاجرتی ما دارای سال ها تجربه برای کمک به متقاضیان مهاجرت به کشورهای سرار جهان است.
اگر احساس میکنید،
می توانید شرایطی برای کسب و کار در استرالیا و یا ویزای سرمایه گذاری را فراهم کنید،با ما تماس بگیرید!

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد قانون های مهاجرت به استرالیا و درخواست ویزای تجاری استرالیا لطفا با ما تماس بگیرید.

بازدید : 5
دوشنبه 26 شهريور 1397 زمان : 10:25

شرایط اخذ ویزای تجاری استرالیا

در صورتی واجد شرایط اخذ ویزای تجاری استرالیا میشوید،اگر شما :

کسب و کار خود را خارج از کشور به ثبت رسانده باشید،
دارایی شخصی شما حداقل ۱٫۵ میلیون دلار باشد
و گردش مالی شما سالانه حداقل ۳ میلیون دلار و یا حداقل ۱ میلیون دلار برای توسعه ایده کسب و کار خود در استرالیا سرمایه گذاری کنید.
جریان سرمایه گذارانی که می خواهند در استرالیا سرمایه گذاری کنند،
حداقل ۱٫۵ میلیون دلار و ۲ سال فعالیت تجاری و سرمایه گذاری در استرالیا است.
متقاضیان باید به طور معمول برای این ویزا ۵۵ ساله و یا کمتر باشند،
اما اگر شرایط کسب و کار پیشنهادی به شدت به نفع اقتصاد و دولت منطقه باشد،
نیاز به سن ممکن است با اختیار کشور تعیین شود.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد قانون های مهاجرت به استرالیا و درخواست ویزای تجاری استرالیا لطفا با ما تماس بگیرید.

بازدید : 5
شنبه 17 شهريور 1397 زمان : 11:13

آیا ارتباط شما با هم جنس خود است ؟

پس از تغییرات قانونی ازدواج همجنسگرایان در استرالیا ، از تاریخ ۹ دسامبر ۲۰۱۷ اگر شما در ازدواجی با هم جنس خود هستید،اکنون میتوانید به عنوان ویزای همسر اقامت شریک زندگی خود درخواست کنید.

این موضوع در تمامی زیرمجموعه های ویزای پارتنر شامل ۸۲۰، زیرمجموعه ۳۰۹و زیر شاخه ۱۰۰ ویزای پارتنر، اعمال میشود.

معاینات بهداشتی

معاینه پزشکی برای هر متقاضی ویزای استرالیا از طریق ازدواج چه دائمی و موقت ضروری است. این معاینات بهداشتی در استرالیا می تواند تنها توسط خدمات پزشکی Visa Bupa انجام شود و معمولا قیمت آن حدود ۴۰۰ دلار است.

معاینات بهداشتی در خارج از کشور استرالیا تنها می تواند توسط پزشکان پانل، تایید شده توسط دولت استرالیا انجام شود و اغلب هزینه های بالا و زمان انتظار بیشتری را به همراه دارند.

برای اطلاعات بیشتر ، لطفا با تیم خدمات مهاجرتی ما تماس بگیرید.

خدمات مهاجرتی ویستا ارائه فرم رایگان برای متقاضیان استرالیا

بازدید : 7
چهارشنبه 14 شهريور 1397 زمان : 10:21

تعهدات به عنوان یک حامی - شرکت خدماتی مهاجران

اگر میخواهید شریک خود را برای ویزای استرالیا از طریق ازدواج ارائه دهید، باید یک تعهد حمایتی را امضا کنید.این تعهدات شامل وظایفی در مقابل شریک زندگی خود در ویزای موقت دو ساله استرالیا میباشد:

  • مسئولیت تمام تعهدات مالی دولت استرالیا که ممکن است شریک شما متحمل شود.
  • به مدت دو سال کمک های مالی و نیازهای منطقی شریک خود را پوشش دهید.
  • کمک های مالی دیگری نظیر مراقبت از کودکان را فراهم می کند و همچنین برای حضور در کلاس های انگلیسی مورد نیاز را قرار می دهد.

آیا ارتباط شما با هم جنس خود است ؟

پس از تغییرات قانونی ازدواج همجنسگرایان در استرالیا ، از تاریخ ۹ دسامبر ۲۰۱۷ اگر شما در ازدواجی با هم جنس خود هستید،اکنون میتوانید به عنوان ویزای همسر اقامت شریک زندگی خود درخواست کنید.

این موضوع در تمامی زیرمجموعه های ویزای پارتنر شامل ۸۲۰، زیرمجموعه ۳۰۹و زیر شاخه ۱۰۰ ویزای پارتنر، اعمال میشود.

بازدید : 5
دوشنبه 12 شهريور 1397 زمان : 11:38

ویزای موقت و دائمی استرالیا مهاجران وب

برای ورود به استرالیا و باقی ماندن در این کشور بر اساس یک رابطه واقعی ( از جمله همجنسگرایان) ، این فرآیند شامل دو مرحله میباشد:

  • در ابتدا ، ویزای موقت معتبر ( برای یک دوره حدود ۲ سال از تاریخ درخواست) اهدا میشود.
  • پس از دو سال ، رابطه ارزیابی میشود، پس از تایید اینکه رابطه هنوز ادامه دارد سپس ویزای دائمی اعطا میشود.

در صورتی که رابطه در یک مدت طولانی(بیشتر از سه سال) باشد تا جایی که کودکی حاصل رابطه وجود داشته باشد، ممکن است به طور مستقیم ویزای دائمی ارائه داده شود.

رابطه واقعی

تعریف یک رابطه واقعی در استرالیا زمانی است که دو نفر از جنس مخالف و یا حتی هم جنس در کنار هم زندگی خود را به اشتراک می گذارند. شما باید برای اخذ ویزای استرالیا از طریق ازدواج ، شواهدی از زندگی مشترک خود را ارائه دهید. تعهد مالی به یکدیگر، زندگی مشترک و به رسمیت شناختن رابطه خود به اجتماع از مواردی دیگریست که باید ارائه شود.

تعهدات به عنوان یک حامی

اگر میخواهید شریک خود را برای ویزای استرالیا از طریق ازدواج ارائه دهید، باید یک تعهد حمایتی را امضا کنید.این تعهدات شامل وظایفی در مقابل شریک زندگی خود در ویزای موقت دو ساله استرالیا میباشد:

  • مسئولیت تمام تعهدات مالی دولت استرالیا که ممکن است شریک شما متحمل شود.
  • به مدت دو سال کمک های مالی و نیازهای منطقی شریک خود را پوشش دهید.
  • کمک های مالی دیگری نظیر مراقبت از کودکان را فراهم می کند و همچنین برای حضور در کلاس های انگلیسی مورد نیاز را قرار می دهد.

بازدید : 8
شنبه 10 شهريور 1397 زمان : 10:46

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 28
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 23
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 24
  • بازدید ماه : 51
  • بازدید سال : 395
  • بازدید کلی : 395
  • کدهای اختصاصی